1 Haziran 2022 Çarşamba

CS:GO Vac Hatası ve Kesin Çözüm (%100 Çözüldü)


Öncelikle korkmayın. Bu hata VAC tarafından yasaklandığınızı ya da VAC BAN yediğinizi göstermez. Sadece Valve Anti Hile yüzünden alınan bir hatadır. Büyük ihtimalle bu sorunu aldığınız zamanlarda oyunda çoğu kişi aynı hatayı alacaktır. Yani çoğu oyuncu eşzamanlı olarak bu hata ile karşı karşıya kalacaktır.

Korkmayın hatanın çözümü ise oldukça basit. Oyunmast ekibi olarak bugün sizlere Vac hatasının kesin çözümünü sunacağız. Bu sayfayı kapattığınızda rahatça oyuna girebileceksiniz.

Neden Böyle Bir Hata Alırsınız:


Bunun iki sebebi var. Bunlardan ilki; oyunu steam dışında bir modda açmanız halinde oyun dosyalarınız onaylanmaz ve bu hatayı alırsınız. Yani Vac korumalı serverlara giriş yapamazsınız. İkincisi ise VAC sisteminin bir sorun tespit edip serverlara girişinizi engelliyor olması. Ya da hiçbiri değil CS:GO'nun canı sıkıldı ve size böyle bir sorun doğuruyor. Evet evet bu daha olası bir yöntem gibi duruyor.

Hatanın Çözümü:


Gelelim Vac hatasının çözümüne. Tabi siz yukarıda yazdığımız hiçbir şeyi okumadan direk buraya atladınız ama canınız sağ olsun. Zaten kaybettiğiniz bir şey yok. :) 

1) Oyun Dosyalarını Doğrula
Steam'i açın ve Kütüphaneler sekmesine tıklayın. Daha sonra Counter-Strike: Global Offensive'e sağ tıklayarak Özellikler'e basın. Daha sonra Yerel Dosyalar sekmesinden "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula"ya tıklayın.

2) Steam'i ve Bilgisayarı Yeniden Başlat
Oyun dosyalarını doğrula işlemi çok büyük ihtimalle işinize yarayacak fakat yaramazsa önce Steam'i yeniden başlatıp tekrar deneyin. Hatayı almaya devam ederseniz bilgisayarınızı yeniden başlatın.

3) Başlatma seçeneklerini varsayılana geri döndürme
Steam'den çıkış yapın ve başlattan arama kısmına "cmd" yazın. Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın. Açılan komut satırı kısmına aşağıdaki kodları sırasıyla yazın ve her komuttan sonra entera basın.
- bcdedit /deletevalue nointegritychechks
- bcdedit /deletevalue loadoptions
- bcdedit /debug off
- bcdedit /deletevalue nx
Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Son nasihat:

Arkadaşlar oyunmast ekibi olarak vac hatasının çözümü için size üç yol sunduk. Gözünüz korkmasın büyük ihtimalle Oyun dosyalarını doğruladıktan sonra oyununuz sorunsuz şekilde açılacaktır. İkinci ve üçüncü yol ekstrem durumlarda uygulanır. Çünkü bu oyunun çoğu sorunu oyun dosyalarını doğrulayınca geçmektedir. 



EmoticonEmoticon