1 Haziran 2022 Çarşamba

En İyi Android Oyunları (2022)

Biliyorsunuz ki Android oyun pazarı, zamanınızı ve paranızı tamamen boşa harcayacağınız hileli oyunlarla dolu. Ancak bu yazımızda sizler için derlediğimiz 2012'nin en iyi android oyunlarında ise böyle bir durum söz konusu değil. Hem hilelerin en az olduğu, hem de paranızı harcamayacağınız en iyi android oyunları bu yazımızda sizlerle olacak. 

1) Among Us



Oyun, oyuncuların her birinin iki rolden birini üstlendiği; çoğu Crewmate ve önceden belirlenmiş bir sayıda Impostor olan, uzay temalı bir ortamda geçmektedir. Crewmate yani köylüler takımının amacı, Impostor'ları belirlemek ve haritadaki görevleri tamamlamaktır. 

2) Arena of Valor

Strike of Kings adıyla da bildiğimiz Arena of Valor bu senenin en iyi oyunlarından biri olmuştur. 5v5 MOBA deneyimini en iyi yansıtan mobil oyun olarak bilinen Arena of Valor'da arkadaşlarınla keyif alabilirsin.

3) Castlevania: Symphony of the Night

'İlk olarak 1993'te piyasaya sürülen 'Castlevania: Rondo of Blood' ve ilk olarak 1997'de piyasaya sürülen 'Castlevania: Symphony of the Night' artık PS4™ için birleşmiş tek bir paket olarak karşınızda!

Ünlü Castlevania serilerinin en harika oyunlarından ikisiyle karşılaşın.
'Rondo of Blood'da ünlü vampir avcıları klanının soyundan gelen Richter Belmont olarak Drakula'nın kalesinin en üstüne doğru yola çıkın veya 'Symphony of the Night'ta Drakula'nın oğlu Alucard başrolünü alın.

Castlevania serilerinin benzersiz dünyası, destansı arka plan müziği ve side-scrolling aksiyonunun keyfini çıkarın!'

4) Chrono Trigger

Oyunun hikâyesi genç maceraperestlerin zaman içinde dolaşarak yok olmuş geleceklerini kurtarması üzerinedir. Olacak felaketi engellemek için dünyayı kurtarmaya çalışırlar.

5) Crossy Road

Crossy Road, çarpmadan yollardan, nehirlerden ve tren yollarından geçmenize meydan okuyor. Puanınızı arttırmak için ilerleyin ve madeni paralarla geçin. Ödül Makinesinden yeni karakterler kazanmak için paraları kullanın! Trafiğe dikkat edin ve mükemmel bir zamanda şeritleri atlayın. Taşımak için çok uzun süre beklerseniz, zamanınız tükenir. Crossy Road, zamanlamanın ve cesaretin nihai testidir. Sonunda soruyu cevapla, neden tavuk yoldan geçti?

6) Downwell

Downwell küçük bir çocuğun hazine bulmak için sadece silah botlarıyla korunarak bir kuyudan aşağı indiği ilginç bir oyun. Kötü yaratıklar ve gizemli sırlarla dolu kuyuda, karanlıkta daha da derine ilerlenirken kayalardaki kırmızı cevherler toplanıyor. Bugüne kadar böyle bir kuyu hiç görülmemişti.

7) Final Fantasy VII

Dünya, gezegenin yaşam gücünü mako enerjisi halinde kontrolü altında tutan bir şirket olan Shinra Electric Power Company'nin hâkimiyetinde. Midgar kentinde, Shinra'nın elit SOLDIER biriminin eski üyesi ve artık bir paralı asker olan Cloud Strife, kendisini bekleyen inanılmaz sonuçtan bihaber, Avalanche isimli direniş grubuna destek oluyor. Unutulmaz karakterleri, hayretlere düşüren hikâyesi ve efsanevi savaşlarıyla akıllara kazınan orijinal oyunun bir tekrar yapımı.




EmoticonEmoticon