1 Haziran 2022 Çarşamba

CS:GO Oyun İçinde Kimsenin Avatarı Gözükmüyor Sorunu (Çözüldü)


Hepimizin bildiği gibi dünyanın en çok oynanan FPS oyunlarından birisi olan Counter-Strike: Global Offensive'de birtakım hatalar sürekli meydana geliyor. Bu hatalardan biri de lobide oyuncu ararken karşılaşılan kimsenin avatarının gözükmemesi sorunudur.

Hatanın Çözümü:

Bu hatanın çözümü aslında oldukça basittir. Ayarlar - Takım - İletişim - Avatar Görsellerini Sakla - Tümünü Göster adımlarını izleyerek basitçe çözülebilir. Aşağıdaki resimde bu sorunu çözmenizde size yardımcı olacaktır.



Yani çok küçük bir işlemle bu sorunumuzu çözebiliriz. Oyunmast ekibi olarak size bir çözüm yolu daha sunuyoruz tabii ki de. Eğer bu çözüm yolu olmazsa oyun dosyalarını doğrulayarak sorununuzu yine çözebilirsiniz. Neredeyse her problemde işimize yarayan oyun dosyalarını doğrulama yolu kimsenin avatarını görmediğinizde de işinize yarayacak bir yoldur.

Bu Hatayla Neden Karşı Karşıyasınız:

Büyük ihtimalle rekabetçi maç sırasında veya oyun içinde yaptığınız bir yanlış tıklamadan dolayı bu hatayla karşı karşıya kalıyor olabilirsiniz. Oyuncular bazen rakip takımı ya da kendi takımını arkadaşlarını susturmak için ayarlardan girdiği iletişim kısmında yanlışlıkla avatar görsellerini sakla kutusuna tıklıyor ve böyle bir hatayla karşı karşıya kalıyor.



EmoticonEmoticon