1 Temmuz 2021 Perşembe

CS:GO'da Tüm Silahların Sprayleri Nasıl Atılır (AK:47 Spray, M4 Spray)

Oyunmast ekibi olarak sizlerle yine bir CS:GO yazısında birlikteyiz. CS:GO'nun belki de en önemli silahı AK-47 ve M4A4'ünde yer aldığı yazımızda sizlere oyundaki tüm silahların sprayi nasıl atılır onu göstermeye çalışacağız. 

CSGO Spray atmak için aim haritalarını deneyebilirsiniz. Bu sprayler düşmanı kolayca vurmanızı sağlayan, mermileri tek bir noktada toplamanızı hedefleyen bir yöntemdir. Özellikle düşük ranklarda spray atmayı bilen oyuncular diğerlerine göre fightlarda galip gelir ve bir adım öne geçer. Sizde harekete geçip sprayinizi geliştirebilirsiniz.

Hemen bir aim map açın ve elinize istediğin silahı alın. Ardından aşağıdaki giflere bakarak sprayi nasıl yapacağınızı ve kaçıncı merminin nereye gideceğini öğrenin. Unutmayın sprayinizi geliştirmeniz için oldukça fazla pratik yapmalısınız. Bunun yolu da atölye haritaları ya da ölüm maçlarından geçiyor. Yazının altında size spray denemesi yapabileceğiniz bir map bırakacağım. İyi okumalar.

AK-47 ile nasıl spray atılır



M4A4 ile nasıl spray atılır



M4A1S ile nasıl spray atılır


Bu yazımızda sizlere CS:GO'da yer alan popüler silahlar ile nasıl spray atacağınızı anlatmaya çalıştık. Lütfen yazıya yorum yapmayı unutmayınız. İstediğiniz başka bir silahın sprayi varsa yorumlarda dile getirebilirsiniz.



EmoticonEmoticon