1 Temmuz 2021 Perşembe

Steam Mobil Üzerinden Oyun Kodu Nasıl Etkinleştirmek Mümkün Müdür?

Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımızda sizlere Steam Mobil üzerinden oyun kodu etkinleştirmeyi anlatmaya çalışacağız. Bildiğiniz gibi önceden sadece Steam'den elde ettiğiniz oyun kodlarını sadece bilgisayar üzerinden etkinleştirebiliyordunuz. Fakat gelen yeni özellik ile mobilden de etkinleştirebiliyorsunuz.



Mobil etkinleştirme kimin işine yarayacak gibi düşünebilirsiniz fakat elde ettiğiniz bir kodu hemen Steam üzerinden etkinleştirmek istersiniz. Uzun süre bilgisayara giremeyeceğinizi ya da dışarıda olduğunuzu düşünün. O zaman yapmanız gereken tek şey size vereceğim linke tıklayıp oyun kodunu etkinleştirmek.

UYARI: Bağlantıya güven sorunu yaşıyorsanız bağlantıyı okuyup sekmedeki güvenlik sertifikasını kontrol edebilirsiniz. Hiç bir zaman tıkladığınız bir bağlantıyı kontrol etmeden şifrenizi girmeyiniz. Aşağıdaki verdiğim bağlantıyı kontrol ettikten sonra gönül rahatlığıyla giriş yapabilirsiniz.

Aşağıda verilen bağlantıya tıklayarak oyununuzu etkinleştirebilirsiniz.


STEAM NEDİR?
Steam (Türkçe anlamı: Buhar), Valve Corporation tarafından geliştirilen, bir dijital dağıtım, dijital hak yönetimi, çok oyunculu oynanış ve iletişim sunan platformdur. Oyunların geniş çapta dağıtımı ve onlarla ilgili çoklu ortamların tamamen internet üzerinden yayılımı için kullanılmaktadır. Pek çok oyun, eklenti paketi, yazılım, video ve oyunlar ile ilgili programların satışı Steam üzerinden yapılmakta ve bu sayede bilgisayara doğrudan çevrimiçi olarak indirilebilmektedir. Ayrıca Steam, kullanım açısından performans sağlayan sistem tepsisi/sistem çekmecesi (system tray) ve görev çubuğundaki pozisyonu ile benzerlerinden ayrılır.




EmoticonEmoticon