11 Haziran 2020 Perşembe

Samsara Room İncelemesi - Steam Ücretsiz ve Güzel Oyunlar

Herkese merhaba arkadaşlar bugün sizlere Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanan harika bir bulmaca oyununu tanıtacağız. Bulmaca oyunlarının son dönemde yükselen geliştiricisi Rusty Lake'in 5. yılına özel ücretsiz olarak yayınladığı bu bulmaca oyunuyla harika bir bulmaca deneyimi yaşayacaksınız. Steam ücretsiz ve güzel oyun arıyorsanız tercihlerinizin en üstünde olabileceği bir oyun diyebilirim.

Öncelikle böyle güzel bir oyun ücretsiz olur mu diye merak edenlere söyleyelim. Rusty Lake firması açılışının 5. yılına özel onu tercih eden oyuncuları sevindirmek adına böyle bir girişimde bulundu diyebiliriz. Çünkü ilk günden itibaren çıkarttıkları harika oyunları Steam üzerinden sürekli olumlu geri dönüşler vererek tanınmasını sağlayan oyuncu kitlesine de böyle bir jest yapmak istedi diye düşünüyoruz.



Daha öncesinde The White Door, Rusty Lake Paradise, Rusty Lake Roots ve Cube Escape Paradox gibi çok sevilen bulmaca oyunlarına imza atan bu firma bu bedava sundukları oyunla da fark yaratmış durumda.

Oyun Açıklaması

Kendini yabancı bir odada buldun. Odada telefon, ayna, dolaplı saat ve tanımadığın bazı başka garip eşyalar var. Tek bir kaçış yolu var gibi görünüyor... Aydınlanmak.

Oyun Hakkında

Açıklamadan da anlayacağınız üzere bir gün bir yabancı odada uyanıyorsunuz ve o odadan bir kaçış yolu arıyorsunuz. Fakat o yolu ararken belirli bulmacalar çözüp, dikkatli bir şekilde adımları takip etmek gerekiyor. 

Bunların yanında sizi içine çeken başka bir neden ise tabi ki de oyunun hikayesi oluyor. Zaten Rusty Lake'i diğer bulmaca oyunlarından ayıran da içinde barındırdığı harika hikayesi diyebiliriz. 



Tıklama mantığıyla devam eden oyun basit bir şekilde mantığını kavrayacağınız şekilde düzenlenmiş. Ne yapmanız gerektiğini hemen anlıyorsunuz ve bu çerezlik oyuna girdiğinizde aslında hikayeyi takip etmek için bitirmeden çıkamıyorsunuz. Yani son derece sürükleyici bu güzel oyun steam ücretsiz oyunlar kategorisinin en üstünde yer alıyor diyebiliriz.

Hikaye: 80 / 100
Sürükleyicilik: 90 / 100
Süre: Kısa (3 - 5 saat arası)
Bulmaca: Orta zorlukta
Yaratıcılık: 100 / 100
Grafikler: Orta (Grafiğe fazla da gerek duyulmayan bir oyun)



Evet arkadaşlar bugün sizlerle Samsara Room'u inceledik. Bu harika oyunu oynamak için sabırsızlanıyorsanız hemen Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde indirip oynamaya başlayabilirsiniz.



EmoticonEmoticon