29 Mayıs 2021 Cumartesi

Subnautica: Below Zero Yapay İplik Nerededir? Synthetic Fibers Kodları


Subnautica: Below Zero oyununda olmazsa olmaz yapay iplikler bizlere deniz tırı derinlik yükseltmelerinde lazım olmaktadır. Fakat tabii her şeyden önce yapay ipliği oyunda bulmanız gerekmektedir. 

Yapay ipliği elde etmek için spiral bitkiyi bıçaklamanız (Spiral Plant) bıçaklamanız gerekmektedir. Ayrıca spawn olan yapay iplikleri alarak, derinlik modüllerini modül olarak bularak veya günlendirilmiş dalış giysisini tarayarak elde edebilirsiniz. Eğer yapay ipliğin konumunu merak ediyorsanız aşağıda paylaşacağız.


Yapay iplik için spiral bitkiye en kolay Mercury II gemisinin enkazının yakınlarından ulaşabilirsiniz. Bu geminin koordinatları ise;

Stern: 75, -40, -888
Bow: 270, -217, -1334
Thruster: 474, -151, -630 şeklindedir.


Ayrıca yine bu bitkiye oyunun ilerleyen safhalarında Phi Excavation Site içerisinde bulabilirsiniz. Buranın konumu ise -1619 29 -763 şeklindedir.

Eğer oyunda hiç uğraşmadan kodlar aracılığıyla yapay iplik elde etmek istiyorsanız lütfen bakınız; Subnautica: Below Zero Kodlar, Hile Nasıl Aktif Edilir, Materyal ID'ler

Bu yazımızda oyunmast ekibi olarak sizlere yine Subnautica oyunuyla yardımcı olmak istedik. Daha fazla yazı için bizi takip etmeye devam ediniz.



EmoticonEmoticon