10 Haziran 2020 Çarşamba

Europa Universalis IV: Emperor İncelemesi, Yenilikleri ve İçeriği

Herkesin bildiği üzere Europa Universalis IV dünya çapında çok beğenilmiş bir strateji oyunu olarak biliniyor. Bugünkü incelememizde Europa Universalis IV'e gelen Emperor DLC'sini ele alacağız.

Dünya üzerinde hakimiyet kurmaya yeni bir derinlik ve seçeneklerin getirildiği bu DLC'nin tek başına fiyatı ise 32 tl olarak belirlendi.

İçindekiler
  • Europa Universalis IV: Emperor incelemesi
  • Europa Universalis IV: Emperor içeriği
  • Europa Universalis IV Oyunu Hakkında Bilgi


Europa Universalis IV: Emperor incelemesi:

Daha çok avrupa devletlerine odaklanan yeni dlc özellikle katolik devletlere bir strateji derinliği katmayı hedefliyor ve Roma'yı daha oynanabilir, daha dinamik hale getirmeyi hedefliyor.

daha enerjik ve etkileşimli Kutsal Roma İmparatorluğunu size sunan yeni DLC'de devrimler hızla yayılıyor ve hararetli süren reform çağında tarihe karışıp, başarısız olmamak için harekete geçmenizi istiyor. Ayrıca bu DLC'de harita biraz daha genişletilip yeni seçenekler sunuluyor.

Europa Universalis IV: Emperor içeriği:

Güçlü Bir Papa:

Kardinalleri ata, Papalık Fetvaları yayınla ve vergi topla. Vatikan ve Curia Şefi artık inançlı Katoliklerin zihinlerini yönlendirmelerini sağlayan yeni yeteneklere sahip.

Yeni Kutsal Roma İmparatorluğu Sistemi:

Merkezi monarşiyi veya yerel yönetimli konfederasyonu hayata geçirme amacıyla imparatorluğun kudretine meydan okuyan imparatorluk genelindeki büyük olaylarla ilgilen.

Yenilenen Devrimler:

Devrim ruhu ya kucaklaman ya da en etkili şekilde karşı koyman gereken bir salgın gibidir. Yeni düşünce biçimini kabul ettirmek için giyotini ve devrim muhafızlarını kullan.

Yeni Dini Mekanikler:

Hussite inancı Bohemya'da güç topladı, İnancın Savunucuları dinlerinin yayılma durumuyla orantılı bir güce sahip, Reform Karşıtı Hareket ise Protestanlıkla başa çıkmak için yeni seçenekler sunuyor.

Hegemonyalar:

Büyük işler başarırsan karşılığında büyük ödüller bekleyebilirsin. Büyük bir servet ve devasa ordular topla, onur nişanını kap.

Daha fazlası:

Çeşitli Avrupa ulusları için 20'den fazla yeni ve eşsiz görev ağacı, artık bir sorunla ilgilenirken ayaklanmalar çıkarma imkanı, çok sayıda yeni eylem ve seçenek.


Europa Universalis IV Oyunu Hakkında Bilgi

Europa Universalis IV, 13 Ağustos 2013'te Paradox Development Studio tarafından geliştirilmiş ve Paradox Interactive tarafından yayımlanmış bir strateji oyunudur. İlk bakışta size sıkıcı gibi gelse de oyuna alışmaya başladıkça saatlerin nasıl eridiğini anlayamayacağınız türden bir yapısı vardır. 

Çekici, dikkat çeken ve özellikle sabırlı olmanız gereken bu oyun sizi saatlerce içinde tutabilir. Ayrıca eklenen yeni dlc paketleri ile birlikte oyun deneyiminizi daha da arttırabilir, oyun içinde geçirdiğiniz süreyi katlayabilirsiniz.

Bu yazımızın da burada sonuna geldik arkadaşlar. Bu yazımızda sizlere Europa Universalis IV: Emperor incelemesini sunmaya çalıştık. Umarım bu yazı DLC hakkında size gerekli bilgiyi vermiştir. Lütfen yorumlarda fikirlerinizi belirtiniz.



EmoticonEmoticon