10 Haziran 2020 Çarşamba

Florence Oyun İncelemesi - Steam Ucuz Güzel Oyunlar

Florence Steam üzerinden ucuz fiyata erişebileceğiniz ve 25 yaşındaki Florence Yeoh'ın hayatını oynayabileceğiniz çerezlik ve harika vakit geçirten bir oyundur. Steam üzerinden oynanabilecek ucuz ve güzel oyunlar arıyorsanız Florence sizin için harika bir alternatif olabilir. Hatta alternatif değil, direk birinci tercih olarak bu oyunu steamden ucuz fiyata alıp oynayabilirsiniz.

Gelelim oyunun açıklamasına, Florence Yeoh, 25 yaşına geldiğinde kapana kısılmış gibi hisseder. Hayatı; iş, uyku ve sosyal medyada uzun zaman geçirme rutininden ibaret hale gelir. Daha sonra, günün birinde tüm dünyaya bakış açısını değiştiren, Krish adında bir çello sanatçısı ile tanışır.



Florence İncelemesi ve Oynanış | Steam Ucuz ve Güzel Oyun

Bir grafik roman şeklinde anlatılan ve yürekleri ısıtan bu aşk hikayesini muhteşem pastel benzeri grafikler süslüyor. Yumuşak renkler ile estetik açıdan göze hoş gelen arayüzü ve harika müzikleri sayesinde sessiz ve gergin anlarda size güzel bir deneyim yaşatıyor diyebiliriz.

Kolajları tamamlayıp önünüze gelen basit matematik problemlerini çözüyorsunuz. Tabi bunları yaparken etkileşimli sahneleri de oynuyorsunuz. Tercihleriniz ve insanlar ile etkileşim ile oyun harika bir deneyim sağlıyor. Yani kısacası oyunun grafiksel açıdan estetiği, basit etkileşimi ve hikayesindeki yaratıcılığı ile sizin ilginizi çekiyor.


Ayrıca BakabilirsinizSteam 5 TL Altı Oyunlar 2020 - Steam 5 TL'ye Güzel Oyun

Oyun ve firma hakkında bilgiler:

Oyunu oynayan kişilerin yüzde doksandan fazlası bu oyun için olumlu yorumda bulunmuş. Ki bu rakamda epey yüksek, oyun yorumlarına bakınca ise Türklerin bu oyunu çok sevdiği gözlerden kaçmıyor.

Oyunun geliştiricisi olan Annapurna Interactive 2016 yılında Amerika'da kurulan bir video oyun yapım platformudur. What Remains of Edith Finch, Donut County gibi yine oyunculardan tam not alan oyunlarda bu firmadan çıkma oyunlardır.


13 Şubat 2020 tarihinde çıkan bu Florence oyununu Steam üzerinden 11 lira gibi bir ucuz rakamla edinip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Bunun gibi Steam ucuz ve güzel oyunları sürekli görmek istiyorsanız sitemizi sürekli takip ediniz. Ayrıca Ctrl + D tuşlarına basarak favorilere ekleyebilirsiniz.


EmoticonEmoticon