9 Haziran 2020 Salı

Steam 5 TL Altı Oyunlar 2020 - Steam 5 TL'ye Güzel Oyun

Oyunmast'tan herkese merhaba arkadaşlar. Bu yazımızda sizlere Steam üzerinden erişebileceğiniz 5 Tl'nin altında güzel oyunları sunmaya çalışacağız. Eğer 5 Tl'niz varsa ve bu paraya en iyi oyunu almayı düşünüyorsanız doğru yere geldiniz diyebiliriz.

Öncelikle şunu bildirelim ki bu oyunlar ucuzlamadı, gerçek fiyatları 5 TL'nin altında. Onun için siz bu yazıyı ne zaman görüntülüyor olsanız da bu oyunlar sürekli ucuz olacak. İndirimde olan oyunları ucuza almak için ise sürekli sitemizi takip etmenizi öneriyoruz.

Eğer daha steam ucuz oyunlar görmek istiyorsanız ve ya Steam 5 TL'nin altında güzel oyunlar gibi yazılarımızı daha çok görmek istiyorsanız sitemizi favorilere ekleyebilirsiniz. Kısayol olarak Ctrl+D tuşunu kullanabilirsiniz.


Geçelim Steam 5 TL Altı Oyunlara


1. LoveChoice 

LoveChoice, Akaba Studio'nun geliştirdiği ve incelemeleri oldukça olumlu olan bir rol yapma oyunudur. Macera ve simülasyon türlerini de içinde barındıran bu yapım ingilizce biliyorsanız sizin için vazgeçilmez bir oyun olabilir.

Oyun sayfası  |  Oyun Fiyatı: 4.20 TL


2. Retrowave


Yine kullanıcılarından son derece olumlu yorumlar alan Retrowave Steam 5 Tl altı oyunlarda en çok oynanabilir içeriğe benziyor. Araba sürmekten, modifiye yapmaktan hoşlananlar için eski arabaları da sizlere sunan bu oyun eğlenceli ve çerezlik bir fırsat olabilir.

Neon ışıkları, palmiye ağaçları, synthwave, 80'lerin süper otomobilleri sonsuz bir otoyolda hızlanıyor ... Retrowave dünyasına hoş geldiniz!

Oyun sayfası  |  Oyun Fiyatı: 4.20 TL


3. Shoot. Push. Repeat.


Bu bulmaca oyunu Steam 5 Tl altı oyunları arasında bizce keyifle vakit geçirebileceğiniz güzel bir fırsat. Basit eğlence ve Rahatlatıcı olan bu bulmaca oyunu hem ufkunuzu açacak hem de keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak türden. Alın kenarda dursun bi işiniz olmadığında, canınız sıkıldığında girer keyifli vakit geçirirsiniz.

Oyun sayfası  |  Oyun Fiyatı: 2.10 TL

4. Zombie Apocalypse




Zombi uzuvları ve kandan oluşan bu aksiyon dolu atmosferde hayatta kalmak için mevcut silahlarını geliştir yada yeni silahlar satın al! Ekipmanları, özel güçleri ve silah eklentilerini kullan!

Bu ucuz ve akıcı oyun Türkçe seçeneğiyle size aksiyon ve macera deneyimi sunuyor. Belki online olsa daha iyi olabilecek bir oyun fakat yine de vaktinizi keyifli geçirmenize yardımcı olacaktır.

Oyun sayfası  |  Oyun Fiyatı: 1.99 TL

5. TOK 2


TOK 2, Steam 5 TL altı bulmaca oyunlarının en iyisi diyebiliriz. Dinamik yapısı ve sıkmayan bölümleriyle oldukça akıcı olan bu bulmaca oyunu Türkçe dil desteğiyle de kendine çekiyor. Hem ucuz olsun hem de keyifli vakit geçireyim diyorsanız TOK 2 tam size göre bir oyun diyebiliriz.

Oyun sayfası  |  Oyun Fiyatı: 2.10 TL


Evet geldik bu yazımızın sonuna. Bu yazımızda sizlere Steam 5 TL Altı oyunları sunmaya çalıştık. Bu listeyi hazırlarken yer verdiğimiz oyunlar hem ucuz hem de zaman geçirmek için birebir olduğu için birbirinden güzel 5 oyunu sizlere sunduk.

Oyunlar hakkında düşüncelerinizi veya diğer ucuz oyunları bize yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.



EmoticonEmoticon