3 Temmuz 2021 Cumartesi

Wtcn Kimdir? Kaç Yaşında, Boy Kilo, Adı, Nereli

Twitch Türkiye'nin en popüler isimlerinden ve BigBossLayf'ın kurusucusu olarak bilinen Wtcn yani Ferit Karakaya'yı bu yazımızda sizlere anlatmaya çalışacağız. Oyunmast ekibi olarak Twitch'in en başarılı yayıncılarından biri olan Ferit Karakaya'nın bir takipçisi olarak sizlerle birlikteyiz.

Ferit Karakaya, 12 Şubat 1992 tarihinde Bakırköy, İstanbul'da doğmuştur. 4. sınıfta bir arkadaşının doğum gününde aldığı Call Of Duty 2'yi oynayarak oyun hayatına başlamıştır. LoL oyunuyla E spor kariyerine adım atan Ferit Karakaya o dönem en iyi takımlardan biri olan HWA forması giymiştir. 2012'de GameX'te düzenlenen ilk LoL turnuvasını kazandı. 2012-2013 yıllarında en iyi ormancı ve en değerli oyuncu ödüllerinin sahibi oldu. 2014 yılında Smurf hesaptan eloboost yaptığı için Şampiyonluk Ligi'nden ihraç edildi. Daha sonra Twitch kariyerinde yükselmeye başladı ve Twitch Türkiye'nin en çok takip edilen yayıncılarından biri olmayı başardı.

Biraz Eğlenelim; Wtcn Valorant Komik Anlar


Ferit Karakaya Kaç Yaşında, Nereli, Boyu Kilosu ve Burcu

Ferit Karaya 12 Şubat 1992'de Bakırköy, İstanbul'da doğmuştur. Wtcn 171 cm boyunda ve 52 kilodur. Kova burcudur.

wtcN Ne Demektir? Nereden Gelmektedir?



BigBossLayf Esport

BigBossLayf Esports veya bilinen adı ile BBL Esports, Ferit "wtcN" Karakaya, Kemal Can "Kendine Müzisyen" Parlak, Şükrü "Uthenera" Şentürk ve Okan "oid" İlker Demirel, tarafından Temmuz 2020'de kurulmuş bir Türk elektronik spor kulübüdür. Valorant First Strike Türkiye Büyük Finali'nde rakibi Futbolist'i 3-0 yenerek ilk Valorant First Strike Türkiye Şampiyonu olmuştur. The Spike'ın oluşturduğu 297 Avrupa takımı listesinde 25. sırada yer aldı.



EmoticonEmoticon