3 Haziran 2020 Çarşamba

Steam'deki En İyi Bedava Oyunlar (2020 Steam Ücretsiz ve Güzel Oyunlar)

Merhaba arkadaşlar Oyunsak ekibi olarak bu yazımızda sizlere Steam'den ücretsiz olarak oynanabilen oyunları ve tabi ki de en iyilerini sizlere sunmaya çalışacağız. Sizde ücretsiz güzel steam oyunları arıyorsanız bu yazımız tam size göre diye düşünüyorum.

Öncelikli olarak steam ücretsiz oyunlar diyince aklımıza tabi ki de Counter-Strike: Global Offensive geliyor tabi ki. Fakat bu oyunlar herkes tarafından bilindiği için biz size hem pek bilinmeyen hem de güzel ücretsiz oyunları sunmaya çalışacağız.

Steam'de ücretsiz oyunlar her zaman yenilendiği için bu yazımızda güncel kalmaya devam edecektir.


Geçelim Steam Ücretsiz ve Güzel Oyunlar Listemize


1. Samsara Room (Kısa, Güzel ve Ücretsiz)





Bulmaca oyunlarının en iyi üreticilerinden Rusty Lake'in en yeni oyunu Samsara Room, firmanın 4. yılına özel olarak ücretsiz bir şekilde Steam üzerinden elde edilebilir. Steam üzerinden ücretsiz olarak erişebileceğiniz bu oyun eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak. Çeşitli bulmacalar ile zihninizi geliştirecek ve yaklaşık 5 saatlik oynama süresinde size keyif verecektir.

Oyun Açıklaması: Daha önce hiç görmediğin, gizemli bir odada uyandın. Başka bir çıkış yolu bulabilir misin? Samsara Room, Rusty Lake & Cube Escape serisinden önce geçen ve övgü alan oyunun yenilenmiş bir versiyonu.

Oyun Linkihttps://store.steampowered.com/app/1281800/Samsara_Room/

Ayrıca bu oyunu beğenirseniz yine Rusty Lake'în aynı tarzda ücretsiz bulmaca oyunu olan Cube Escape Paradox oyununa da göz atmanızı öneririz.

2. Team Fortress 2 (Çok Oyunculu, Bağımlılık Yapabilir ve Ücretsiz)


İkinci sırada ise efsane Cs:Go oyununun üretici firması Valve'in kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıttığı Team Fortress 2 var. Bu oyunda steam ücretsiz oyunlar listesinde 2. sırada olmayı hak ediyor diyebiliriz.

Team Fortress 2, Valve Corporation tarafından geliştirilen takım tabanlı bir çok oyunculu birinci şahıs nişancı video oyunudur. Orijinal Quake modu Team Fortress'ın ve modun GoldSrc motoru yeniden yapımının devam oyunudur.

Tarzınızın veya deneyim seviyenizin ne olduğunun hiçbir önemi yok, sizin için bir karakterimiz var. Ayrıntılı eğitim ve çevrimdışı alıştırma modları, TF2'nun Bayrak Kapmaca, Kontrol Noktası, Yük Vagonu, Arena, Tepenin Hakimi ve diğer birçok oyun modunu oynamaya başlamadan önce becerilerinizi geliştirmenize yardım edecek.

Oyun Linkihttps://store.steampowered.com/app/440/Team_Fortress_2/


EmoticonEmoticon