3 Haziran 2020 Çarşamba

Epic Games'te Yer Alan En İyi Ücretsiz Oyunlar (2020 Epic Games Ücretsiz Oyunlar)

Herkese merhaba arkadaşlar başarılı bir oyun firması olan Epic Games'in ücretsiz oyunlarını sizlere bu yazımızda sunmaya çalışacağız. Herkesin bildiği gibi Epic Games ücretsiz oyunlarda yeni bir çağa imza atıp her hafta bir oyunu ücretsiz vermeye devam ediyor.

Tabi Epic Games'te her zaman ücretsiz olan oyunlar da var. Bu oyunların bazıları ise dünyanın en çok oynanan ve izlenen oyunları arasında hatta. 2020 yılında oynayabileceğiniz epic games ücretsiz oyunları görmek için yazıya devam ediniz.



Mayıs'ın son haftasında Borderlands 2 bir haftalığına ücretsiz. Bu fırsatı kaçırmayın.

Peki bu oyunları almak için ne yapmanız lazım bilmiyor musunuz. Endişenlenmeyin. Epic Games Ücretsiz oyunlardan yararlanmak için sadece hesap açmanız ve Epic Games Launcher'ı bilgisayarınıza indirmeniz yeterli olacaktır.

1. Smite

Tanrıların Savaş Alanı SMITE'ta 35 milyondan fazla oyuncuya katıl! Thor’un çekicini savur, Medusa gibi düşmanlarını taşa çevir ya da 100’da fazla mitolojik ikondan birini seç. Bir Tanrı ol ve oynamaya başla.


2. Auto Chess

Nesiller arası strateji oynanış modu ve yepyeni bir rekabetçi deneyim. Dünyayı kasıp kavuran bu yeni strateji oyununu deneyimlemek için dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncuya katılın! Yeni bir rekabetçi serüven...

3. Paladins


Paladins: Champions of the Realm Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun ilk olarak Steam erken erişim ile 17 Kasım 2015'te çıkış yapmıştır. Oynaması ücretsiz olan, takıma dayalı fantezi nişancı oyunu Paladins ile 30 milyondan fazla oyuncunun arasına katıl. Oyun tarzını yansıtmak için ana yeteneklerini özelleştir ve Diyar'ın efsanevi bir Şampiyonu olarak silahlarını ve sihrini kullan.


4. Magic: The Gathering Arena


Magic: The Gathering tarihinin en devasa kart seti için hazırlan. Güçlü desteleri aç, oynayarak ödüller kazan ve hemen tüm seviyelerden oyuncuların bulunduğu aksiyona katıl.

Ikoria'nın tehlikeli dünyasında devasa canavarlar hayatta kalmak için savaşırken insanlar besin zincirinin en altında saklanıyor. Kapındaki behemothlara karşı mı yoksa onların yanında mı savaşacaksın? Magic: The Gathering'te The King of Monsters da görücüye çıkıyor! Godzilla serisi canavar kart tarzları Ikoria: Lair of Behemoths'un özel bir yanı. Ikoria: Lair of Behemoths'ta her kart tarzı, bir Magic kartı olarak Godzilla serisinin önde gelen canavarlarından birini temsil edecek.

5. Battle Breakers


Uzaydan gelen canavarlar, dünyanın en büyük kahramanlarını tekno büyü kristaline hapsetti. Epic Games'te küçük, tutkulu bir ekip tarafından geliştirilen, çizgi filmlerden ilham alan bu Kahraman Toplama RPG oyununda süper savaşçılardan oluşan üstün ekibi bir araya getirmek ve gezegeninizi -adım adım- geri almak artık sizin göreviniz.
KRALLIĞI KURTARIN - Canavarlar krallığın her köşesini istila etti. Volkanlar, ormanlar, buzullar ve daha fazlasına yayılan 1000'den fazla zindanı keşfedin.
DEVASA BÖLÜM SONU CANAVARLARI, EPİK DÖVÜŞLER - Bölüm sonu canavarlarını alt etmek ve canavar lejyonlarını parçalamak için büyük saldırılar gerçekleştirin ve özel yetenekleri serbest bırakın.
MÜKEMMEL TAKIMI KURUN - Battle Pass, Skybreaker Görevleri ve Hero Mağazası ile, istediğiniz takımı kurma gücüne sahipsiniz.
YÜZLERCE KAHRAMAN - Dünyayı kurtarmak için savaşmaya hazır, güçlü kahramanlardan oluşan bir ordu toplayın.

Aynı zamanda oyunun mobil versiyonunu da indirerek Pc başında olmadığınız zamanlar da mobilden devam edebilirsiniz.

6.  The Cycle


Eşsiz bir PvP ve PvE kombinasyonundan oluşan, çok oyunculu FPS oyunudur. Uzayın derinliklerinde şöhret ve servet peşinde olan bir Maden Arayıcısısın. 

Galaksiler arası açgözlü şirketler Fortuna III gezegenine geri döndüler, hedefleri: Gezegenin tüm değerli kaynaklarını elde etmek ve bir Maden Arayıcısı olarak onların kirli işlerini yapman için SANA ihtiyaçları var.

Mümkün olduğunca çok sayıda sözleşmeyi tamamlamak ve gezegeni terk etmek için 20 dakikan var. Aksi takdirde, The Cycle adı verilen radyasyon fırtınası senin sonun olacak.
Silahını al, diğer Maden Arayıcılarını alt et ve daima tetikte ol; amacın en fazla Zafer Puanını elde etmek ve hayatta kalmak!

Ödüllerin: Fraksiyonlar tarafından imal edilen bir cephane dolusu silah, zırh kiti, modifikasyonlar ve yetenekler üretmek için değerli kaynaklar. En iyi Maden Arayıcıları her zaman hazırlıklıdır!

7. Dauntless


Dünyanın bir ucunda hayatta kalmak için savaş. Bir Avcı olarak, topraklara bela olan iri Behemoth'ları avlamak sana düşüyor. Milyonlarca oyuncuyla birlikte eşli savaşlarda kendini geliştir, ölümcül silahlar ile güçlü zırhlar yap ve Ramsgate Avcısı olarak efsaneni yarat.

Dauntless, Phoenix Labs'in geliştirdiği ücretsiz bir çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunudur. Düzenli güncellemeler, dönemlik etkinlikler, yeni Behemoth'lar ve çok daha fazlası, zengin ve gelişen bir dünyada seni bekliyor.


8. Fortnite


Savaş. İnşa Et. Oluştur. Fortnite, kendi başına veya arkadaşlarınla birlikte hayatta kalan son kişi olmak için mücadele ettiğin veya hayalindeki Fortnite'ı özgürce inşa ettiğin çok oyunculu, ücretsiz ve sürekli gelişen bir oyundur. Hem Battle Royale'i hem de Fortnite Kreatif'i ÜCRETSİZ oynayabilirsin. Bunu indirdikten sonra diğer oyuncularla birlikte oynanan PvE hikâye modu Dünyayı Kurtar'ı erken erişim evresinde satın alıp oynamaya başlayabilirsin.


Bu yazımızda sizlere Epic Games Ücretsiz Oyunlarını sunmaya çalıştık. Bu oyunların haricinde her hafta epic gamesten ücretsiz verilen oyunları kaçırmamak için Oyunsak'ı takip etmeye devam ediniz.

2020 Epic Games Ücretsiz Oyunlar adlı yazımızı beğendiyseniz lütfen yorum yapmayı unutmayınız. Bu oyunları oynadıysanız oyunlar hakkında fikir belirtebilirsiniz...



EmoticonEmoticon