2 Haziran 2023 Cuma

OSM 4 3 3 B Karşı Taktikler (2023)

Merhaba arkadaşlar bugünkü yazımızda sizlere OSM'de 4-3-3 B'ye karşı hangi taktiği kullanmanız gerektiğini anlatacağım.

Bu taktiği 4-3-3 B oynayan rakiplerinize karşı kullanabilirsiniz.



Diziliş: 4-3-3 A

Oyun Stili
Kanatları Kullan

Çizgi Taktikleri
Hücum: Sadece hücum
Orta Saha: Forveti destekli
Defans: Geride Kal

Markaj
Alan Markajı

Ofsayt Tuzağı
Hayır

Mücadele
Agresif

Baskı: Rakibe Yakın Oyna (75)
Stil: Ofansif (70)
Tempo: Yüksek Hızda Paslaşma (75)


DİKKAT!!!
Eğer rakibiniz sizden güçlüyse 4-3-3 B'ye karşı kullanmanız gereken taktik: 4-2-3-1'dir. (Taktik hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.)

Uzman Ayarlamaları

Kaptan olarak orta saha ve defanstan en yüksek oyuncuyu seçmelisiniz. Ya da gerçek hayatta kendi takımında kaptan olan oyuncuları seçebilirsiniz. 

Penaltıları takımın en iyi hücum yapan oyuncusuna attırabilirsiniz. Serbest vuruşlar ve kornerleri ise takımdaki en iyi orta saha istatistiklerine sahip olan oyuncularınıza yaptırabilirsiniz. Eğer kaptanınız bir orta saha oyuncusu ise serbest vuruş ve kornerleri onun kullanması daha iyi olacaktır.

OSM Transfer Yapma

OSM oyununun en önemli özelliklerinden biri olan transfer kısmını yapmazsanız büyük ihtimalle rakiplerinizden çok daha geride kalırsınız. Rakiplerinizden geri kalmamak ve hatta onların önüne geçmek için transferde aktif olmalısınız.

Ben sürekli takımlarımda oyuncu alıp transfer listesine koyuyorum. İşime yaramayan oyuncuları kar etmek için alıyorum daha sonra fiyatlarını koyabileceğim son fiyata kadar yükseltip transfer listesine ekliyorum. Eğer düşük oyuncuları alıp satarsanız daha çabuk satılır ve kısa sürede kar elde etmiş olursunuz.

Beraber Lig Kurma ve Bizi Lige Davet Etme

Oyunmast ile birlikte aynı ligde oynamak istiyorsanız lütfen bize mail yoluyla ulaşınız. Sitenin alt menüsündeki iletişim sekmesinden bize ulaşabilirsiniz.



EmoticonEmoticon