2 Haziran 2023 Cuma

CS:GO'da Kendi Config Dosyanızı Kaydetme (CFG Kaydetme)

CS:GO oyununda sürekli hesap veya bilgisayar değiştiriyorsanız Config dosyanız da sürekli değişiyor demektir. Aynı Config dosyanızı tekrardan elde etmek oyun içinde uğraştırıcı olabilir ama bunun için özel bir yöntem var. Bu yöntem ile artık internetten config dosyası aramayacaksınız. Kendi config dosyanızı istediğiniz hesap veya bilgisayarda kullanabileceksiniz.



  • Öncelikle oyuna girip konsolu açıyoruz ve “host_writeconfig configismi” yazıyoruz. “configismi” yazan yere siz istediğinizi yazabilirsiniz, kendi isminizi de verebilirsiniz.
  • Steam'in dosya konumunu açıyoruz ve sağ üst taraftan dosya arama yerine hangi ismi koyduysanız onu. CFG olarak yazıyoruz. Örnek olarak csgoconfig. CFG.
  • Yazdıktan sonra karşımıza çıkan dosyayı masaüstünüze kopyalayıp onu da herhangi bir yerde yedekleyebilirsiniz.
  • Config dosyanızı oyun içinde aktif etmek için: CS:GO dosya konumu içine atıp ardından oyunda konsolu açıyoruz, exec csgoconfig yazıyoruz, enter tuşuna basıyoruz. 
  • İşlemimiz bu kadar bunları yaparak kendi Config dosyanızı oluşturabilir ve yükleyebilirsiniz.

İşte sadece bu kadar. Daha sonra oyunun keyfini çıkartabilirsiniz. Unutmayın; Oyunmast ekibi olarak sorunlarınıza her zaman çözüm aramaya odaklandık. 

Eğer bu yazı işinize yaradıysa ve tam ekran olmama sorununuzu çözdüyse lütfen bir yorum atarak bizi ödüllendirin :)



EmoticonEmoticon