2 Haziran 2023 Cuma

CS Yeşil Güven Faktörü Nasıl Yapılır (10 Adımda)

Oyunmast kanalından herkese merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere dünyanın en çok sevilen oyunlarından biri olan Counter Strike oyunuyla ilgili hayati bir bilgi paylaşacağım. 

Bu oyunu MM yani rekabetçi modunda oynuyorsanız hangi rankta olursanız olun karşınıza hile gelmesi çok beklenen bir durumdur. Ama karşınıza hile gelmesini engelleyecek bir yöntem aslında var; 

Yeşil Güven Faktörü. Peki nasıl yapılır bu yeşil güven faktörü işte bu yazımızda onları sizle paylaşacağız.



10 Adımda Yeşil Güven Faktörü


1. Steam Guard'ı kullanın.

2. Profilinizi herkese açık yapın.

3. Steam Topluluğunun aktif bir üyesi olun. 
(Toplulukta rehberler, oynadığınız oyunlar hakkında incelemeler yazabilirsiniz. Yine aynı şekilde yazılmış olan rehberlere yorum yapabilirsiniz. Pazarda aktif olup bir şeyler alıp satabilirsiniz. Yani bir forum sitesinde takılıyormuş gibi burada vakit geçirebilirsiniz.)

4. Takım arkadaşlarınız tarafından övgü verip övgü alın.
(Övgünüz ne kadar yüksek olursa oyun sizin o kadar bilgili ve samimi oyuncu olduğunuzu anlar. Yalnız bot övgü satın alırsanız bu size yarardan çok zarar getirecektir. O yüzden övgülerinizin gerçek oyuncular tarafından olması gerekiyor.)

5. Kimseyi oyundan atmayın.
(Ne kadar toxiclik yapan bir takım arkadaşınız olsa da onu muteleyip yani sesini kısıp oyununuza odaklanın. Ancak çok zor durumlarda kalırsanız oyuncu atabilirsiniz.)

6. Oyunda takım arkadaşınıza zarar vermeyin.
(Bazen sinir olduğumuz takım arkadaşlarımıza karşı tepki göstermek için, bazen de oyun içi arkadaşlarımıza karşı eğlence olsun diye ateş ederiz. Ama bunun güven faktörümüze kötü bir etkisi var. O yüzden takım arkadaşlarınıza zarar vermemeye çalışın.)

7. Daha fazla arkadaş ekleyin.

8. Bunun gibi birçok farklı profil, tartışma ve kılavuz hakkında yorum yapın.

9. Steam seviyenizi yükseltmeye çalışın ve rozetler elde edin.

10. Tabii ki oyunu bol bol oynayın.

Yani kısacası Steam'de bolca zaman geçirin. Bütçeniz dahilinde paranızı harcayın. Oyunda toxiclik yapmadan sakince oynamaya ve diğer oyuncularla iyi geçinmeye özen gösterin.

Sizin de yeşil güven faktörü hakkında kendinize has yöntemleriniz varsa yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.



EmoticonEmoticon